gemeente Steenbergen | Werken in de wijk

Artikel Herinrichting groenvakken Watertorenweg

De gemeente Steenbergen vindt het belangrijk om de direct omwonenden mee te laten denken over de toekomstige inrichting van hun straat. Daarom nodigen we omwonenden van de Watertorenweg uit om mee te praten over de herinrichting van de groenvakken in de straat. De avond vindt plaats op woensdag 12 oktober 2022 in het gemeentehuis van Steenbergen van 19:00 uur en 20:30 uur. 

Bent u er ook bij?

Onder downloads vindt u een presentietekening van de voorgenomen werkzaamheden. U kunt inzoomen op de tekening om alle details in te zien. Op de tekening hebben wij direct een voorstel gedaan hoe de straat er in de toekomst uit kan komen te zien. De presentatietekening is een praatprent voor de inloopavond en is nog niet definitief. Graag horen wij tijdens de inloopavond wat u van het ontwerp vindt. Daarnaast krijgt u tijdens de avond de mogelijkheid om vragen te stellen en suggesties/alternatieven aan te dragen.

Vervolg

Na de inloopavond verzamelen wij alle reacties en geven een tergkoppeling van wat wel en niet kan worden meegenomen richting het definitief ontwerp. Hierna wordt het werk voorbereid en gaat een aannemer er mee aan de slag. Het doel is om alle werkzaamheden voor april 2023 uit te voeren. We houden omwonenden op de hoogte van de planning en ontwikkelingen van het project.

Alle omwonenden hebben een brief ontvangen om mee te praten over de herinrichting van de groenvakken aan de Watertorenweg. De brief niet ontvangen, maar wilt u er wel bij zijn? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@gemeente-steenbergen.nl.