nieuws en persberichten

Voortgang werkzaamheden fietspad en trottoir de Wipstraat en de Kapelaan Kockstraat

Begin juli hebben we wegwerkzaamheden aan de rijbaan van de Wipstraat en de Kapelaan Kockstraat uitgevoerd. Na de rijbaan zijn nu het fietspad en het trottoir aan de beurt, deze worden opnieuw bestraat. Hier leest u de voortgang en planning van deze werkzaamheden.

19 september 2019 08:45

Scholen van gemeente Steenbergen herdenken Gibson en Warwick

Donderdag 19 september nemen alle scholen in onze gemeente deel aan de vrijheids-estafette. Op deze manier herdenken we samen dat de piloten Gibson en Warwick 75 jaar geleden zijn omgekomen...

18 september 2019 09:50

Windpark Karolinapolder

Donderdagochtend 12 september is kenbaar gemaakt dat Gedeputeerde Staten besloten heeft om de bevoegdheid over de besluitvorming windpark Karolinapolder per direct in te trekken.

13 september 2019 13:05

Nieuwe website Buurtpreventie Steenbergen

De buurtpreventie van Steenbergen heeft de website ingrijpend vernieuwd! De website is verfrist en opgefleurd met veel foto’s. Op www.buurtpreventiesteenbergen.nl staat nu informatie van alle buurtpreventieteams van Steenbergen, Dinteloord, Welberg, Kruisland en Nieuw-Vossemeer.

05 september 2019 11:30

Tips voor het herkennen van collectanten

Woensdag 4 september zijn er drie nepcollectanten opgepakt in Dinteloord. De nepcollectanten beweerden kaarten voor kinderen te verkopen, maar het werd al snel duidelijk dat het om fraude ging. Blijf bij collectanten aan de deur altijd alert, hier leest u een aantal tips.

05 september 2019 07:55