nieuws en persberichten

Ons Jubileumjaar 2022

In 2022 vieren we dat de stad Steenbergen 750 jaar bestaat. Ook de huidige gemeente Steenbergen bestaat dan 25 jaar. Dit gaan we samen vieren! Met de slogan “Samen maken we geschiedenis” gaan we aan de slag om er in 2022 een feest van te maken, van en voor ons allemaal.

16 september 2020 08:00

Herdenking W/C Guy Gibson en S/L Jim Warwick

Zaterdag 19 september herdenken we dat op 19 september 1944 W/C Guy Gibson en S/L Jim Warwick bij Steenbergen om het leven kwamen. Deze herdenking vindt plaats bij de graven van deze vliegers op de rooms-katholieke begraafplaats in Steenbergen.

10 september 2020 14:00

Het jaarverslag 2019 Commissie Ruimtelijke Kwaliteit (CRK)

Het college heeft het jaarverslag 2019 van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit (CRK) vastgesteld. In dit verslag legt de CRK verantwoording af over de werkzaamheden die in 2019 verricht zijn. Het verslag is ter kennisname aangeboden aan de gemeenteraad.

09 september 2020 16:30

Cultuurmaand september

Muziek, toneel, dans en kunst: u vindt het allemaal in onze gemeente. Tijdens de cultuurmaand worden er veel extra activiteiten georganiseerd waar u een kijkje kunt nemen. Zo zijn er proeflessen en concerten van verschillende dans- en muziekgezelschappen. Vanaf 1 september start de Cultuurmaand september in onze gemeente.

04 september 2020 15:40

Steenbergse Sport- en Beweegakkoord: tekent u mee?

Iedere inwoner uit de gemeente Steenbergen, van jong tot oud, een leven lang plezier laten beleven aan sport en bewegen, dat is het belangrijkste doel van het Lokaal Sport- en Beweegakkoord. In navolging van het Nationaal Sportakkoord, hebben diverse sport- en beweegaanbieders, maatschappelijke organisaties en andere partners uit onze kernen een lokaal Sport- en Beweegakkoord opgesteld. Inmiddels is het Steenbergse akkoord goedgekeurd door de Vereniging Sport en Gemeenten en klaar om uitgewerkt, ondertekend en vervolgens nog dit jaar (deels) uitgevoerd te worden. En dat is iets waar we graag samen mee aan de slag gaan!

02 september 2020 09:40