gemeente Steenbergen | Patricia van Oers

Artikel Patricia van Oers

Foto Patricia van Oers
Wat leuk dat ik mezelf via deze weg, kort, aan jullie mag voorstellen.

Want ... het feit dat jullie dit aan het lezen zijn betekend dat jullie een belangrijke, volgende stap gaan zetten in jullie leven. Een bijzondere stap waarvan ik wellicht een klein onderdeel mag zijn. Sinds mei 2014 mag ik met heel veel trots zeggen: "Ik ben Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand."

Ik ben getrouwd met Frank en wij zijn samen de trotse ouders van onze zoon Tijn. Geboren in Halsteren en sinds 2001 woonachtig in de gemeente Moerdijk te Zevenbergen waar ik het enorm naar mijn zin heb. Sinds mei 2021 werk ik bij het Regionaal Service Centrum van de Politie waar ik me heel erg thuis voel. Ik bekleed daar de functie van Assistent Intake & Service medewerker en doe dat met heel veel plezier.

Ik ben naast mijn werk erg actief. "Stilzitten, dat kan altijd nog". Ik sport fanatiek en doe regelmatig mee aan verschillende lokale toneel en carnavals activiteiten. Daarnaast vind ik het erg leuk om in mijn vrije tijd samen met mijn gezin, familie en/of vrienden gezellige dingen te doen en samen te zijn. Gewoon, het Bourgondische leven. Het kunnen genieten van de kleine, mooie dingen en momenten in het leven. Daar houd ik erg van!

Terugkomend op mijn functie als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Ik vind het eervol en speciaal om een klein onderdeel te kunnen en mogen zijn van een bijzondere dag van het bruidspaar en/ of geregistreerd partners. Een enorme, leuke uitdaging! Daarnaast is het bovendien een functie die goed bij me past omdat ik een echte "mensen-mens" ben. Geïnteresseerd en nieuwsgierig (in de goede zin van het woord natuurlijk). Wat, waarom en hoe doen mensen bepaalde dingen? Wat beweegt hen om bepaalde beslissingen te nemen of juist niet? Bij het aangaan van een huwelijk en/of geregistreerd partnerschap is het bijzonder om te horen hoe men tot deze keuze komt en hoe men de weg ernaartoe bewandeld heeft. Om daar uiteindelijk deel van uit te mogen maken, de unieke verhalen te horen en dan ook daadwerkelijk de definitieve vraag tijdens de ceremonie te stellen geeft mij een enorm gevoel van vreugde en voldoening.

Kortom, ik zie er erg naar uit om jullie te mogen ontmoeten! Tot snel!