gemeente Steenbergen | Melissa van den Aarsen

Artikel Melissa van den Aarsen

Melissa van den Aarsen

Welkom aanstaand bruidspaar óf aanstaand geregistreerd partners, op mijn voorstelpagina!

Allereerst wil ik jullie graag van harte feliciteren, want jullie zijn niet voor niets op zoek naar een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Jullie gaan trouwen óf een geregistreerd partnerschap aan! Woehoe!

Waarschijnlijk zijn alle voorbereidingen al in volle gang en hebben jullie nu de taak om een babs/trouwambtenaar uit te kiezen. Daarom wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Melissa van den Aarsen. Ik ben 28 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend Ronald in Kruisland. Ik ben een 'mensenmens', behulpzaam en dienstverlenend. Altijd in voor de gezelligheid en een goed feestje! Daarnaast vind ik het ook heerlijk om lekker op de bank te ploffen.

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij de gemeente Steenbergen als medewerker kabinet van de burgemeester. Dit doe ik met ontzettend veel passie en plezier!

Sinds ik bij de gemeente Steenbergen werkzaam ben, heb ik altijd de grote droom gehad om Babs te worden. Én jawel, deze droom is vanaf 1 september 2023 in vervulling gegaan! Met gezonde spanning lijkt het mij heel bijzonder om onderdeel uit te maken van jullie grote dag en de ceremonie te faciliteren naar jullie wens. Deze bijzondere en feestelijke gebeurtenis geeft mij ontzettend veel energie. Deze energie zullen jullie ook zeker in positieve zin van mij zien.

Om de juiste woorden op papier te zetten ga ik graag met jullie in gesprek. Hiervoor zal ik ruim de tijd nemen om goed naar jullie liefdesverhaal te luisteren en naar aanleiding daarvan een speech op maat te maken. Als jullie getuigen ook leuke, lieve of mooie input hebben, heel graag! Maar dit zullen wij te zijner tijd verder met elkaar bespreken.. :)

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Graag tot snel!

Liefs, Melissa