gemeente Steenbergen | Leonie Kraan

Artikel Leonie Kraan

" ... en wat is daarop jouw antwoord?" foto Leonie Kraan

Nog even, en dan mogen jullie hierop een volmondig "ja" geven. Alvast gefeliciteerd! Maar tot die tijd is het vooral organiseren, heel veel organiseren! Een fotograaf, bloemen, styling.. en misschien zelfs wel live muziek? Wat of wie je ook regelt, het is altijd goed, zolang het maar bij je past. Dat is toch echt wel de key- factor.

En datzelfde geldt voor het kiezen van jullie babs! De gemeente Steenbergen heeft een geweldig team van enthousiaste babsen, en hoe fijn dat jullie je voorkeur mogen doorgeven.

In dat kader zal ik ook mijzelf even voorstellen!

Mijn naam is Leonie Kraan en ik verzorg sinds 2019 huwelijken voor de gemeente Steenbergen. Voor mij altijd weer een streef om dat in een zo persoonlijk mogelijke sfeer te doen. Ontspannen, en met een mooie balans van vrolijke gezichten & happy tears.
Om jullie verhaal te kunnen schrijven, kom ik altijd bij jullie thuis langs. Reken op ca. 1,5 uur. En om het nóg persoonlijker te kunnen maken, geef ik jullie de mogelijkheid om ook via vrienden en familie de nodige informatie los te krijgen. Denk aan leuke anekdotes of waarom jullie zo belangrijk zijn voor elkaar. Lijkt je dat wat ... dan zet ik jullie graag aan het werk : ). Om zo het verhaal te schrijven dat nóg meer bij jullie past.

Je herkent me overigens aan mijn harde G, want het mag duidelijk zijn... ik ben geboren in Utrecht!
Inmiddels woon ik alweer meer dan 20 jaar op het eiland Goeree-Overflakkee. En ben ik de trotse moeder van drie kinderen, gelukkig in de liefde en mag ik mijzelf in het werkende leven ceremoniespreker noemen. Ik spreek ook op uitvaarten. Dat klinkt zwaar maar het is zo'n enorm dankbaar beroep. Families bijstaan in een kwetsbare periode. Levensverhalen schrijven. Het is zo fijn dat je juist dan iets voor een ander kunt betekenen. Daar doe ik het voor.
Al maakt dat de balans met de trouwwereld wel extra mooi. Je even laten onderdompelen in die bubbel van vrolijke, genietende en geraakte gezichten.
Ik wens jullie alvast heel veel plezier in de voorbereidingen naar jullie mooie dag toe!