gemeente Steenbergen | Kees Smit

Artikel Kees Smit

Foto Kees Smit 

Mijn naam is Kees Smit, ik woon in Willemstad, ben getrouwd met Ali en samen hebben we 3 kinderen die inmiddels allemaal het ouderlijk huis hebben verlaten.

Ik vind het fijn om een bijdrage te mogen leveren aan een van de mooiste dagen uit een mensenleven. Zo heb ik dat in ieder geval zelf altijd ervaren. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer in de internationale logistieke sector.

In mijn vrije tijd ben ik sociaal betrokken bij allerlei activiteiten in mijn woonplaats maar ook daarbuiten. Ik ben o.a. oprichter van Havenkoor Fortitudo waarvan ik 10 jaar ook voorzitter ben geweest, gids voor groepen buitenlandse toeristen die kennis willen maken met de pracht van het historische Willemstad, zanger in een band en ik verzorg de wedstrijdverslagen van de plaatselijke voetbalvereniging Kogelvangers die gepubliceerd worden op de website en in de diverse lokale en regionale media.

Bij een huwelijk gaat het echter niet om mij maar staat het bruidspaar centraal. Zo veel mogelijk op de achtergrond wil ik graag helpen om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken met volop ruimte voor eigen inbreng. Wat in mijn speech naar voren komt wordt voor een groot gedeelte door jullie, de mensen om wie het gaat, zelf bepaald. Bij mijn kennismakingsbezoek bij jullie thuis kunnen we alles rustig doornemen zodat op jullie huwelijksdag een ceremonie wordt voltrokken waaraan iedereen goede herinneringen kan bewaren.