gemeente Steenbergen | John Nijssen

Artikel John Nijssen

John Nijssen

Beste (aanstaande) bruidsparen!

Van harte gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen!

Wat een mooi vooruitzicht, maar stiekem ook best een beetje spannend, en er moet best veel worden geregeld. Ligt er natuurlijk wel aan hoe en met wie jullie deze bijzondere dag willen gaan vieren, maar één ding staat vast: iemand zal jullie huwelijk officieel moeten voltrekken!

Ik zou het een grote eer vinden om jullie trouwambtenaar te mogen zijn!

Mijn naam is John Nijssen. Ik ben geboren (1967) en getogen in Steenbergen. Samen met Anja heb ik vier kinderen, maar ook al drie kleinkinderen. We genieten zoveel we kunnen van het leven met onze dierbaren en daarnaast houden we ook van ons werk.

Als kabinetschef van de burgemeester in Steenbergen ben ik erg vertrouwd met het organiseren van allerlei ceremonies, zoals herdenkingen en de uitreiking van Koninklijke onderscheidingen. Zodoende mag ik regelmatig in het openbaar spreken, maar ik vind het vooral ook erg fijn én belangrijk om zulke speciale gebeurtenissen tot in de puntjes voor te bereiden.

Dus dat mogen ook jullie van mij verwachten, want er gaat uiteraard niks boven jullie trouwdag!

Laat dat ja-woord maar aan mij over. Nou ja, het is natuurlijk jullie ja-woord ;-) Maar ik zorg er graag voor dat het echt een moment wordt om nooit te vergeten!

Ik kan nog van alles over mezelf vertellen, maar ik luister veel liever naar jullie verhaal. Hoe jullie elkaar hebben ontmoet en waarom jullie zoveel van elkaar houden, zodat ik dit in geuren en kleuren kan vertellen bij de plechtigheid.

Ja, ik wil! Jullie ook?