gemeente Steenbergen | Jessica van Turnhout

Artikel Jessica van Turnhout

Jessica van Turnhout

"Je bent misschien niet perfect, maar dat ben je wel voor mij.."

HOERA - één van jullie heeft een zeer belangrijke vraag gesteld en de ander het ja-woord gegeven waardoor jullie nu op zoek zijn naar een trouwambtenaar voor jullie ceremonie. Vind de trouwambtenaar die bij jullie past en waarmee jullie een waanzinnige klik ervaren. De ceremonie is bij uitstek hét meest beladen en onvergetelijke moment van de dag!

Als bevlogen en ontwapenende trouwambtenaar vind ik het belangrijk jullie naar de dag toe én op de dag zelf te faciliteren: ervoor zorgen dat jullie je op je gemak, veilig en vrij voelen. Het resultaat is een goed georganiseerde, ontspannen ceremonie gevuld met liefde, verbinding en ruimte voor al jullie emoties. Zodat jullie vol kunnen genieten van jullie dag, alle verrassingen die jullie tegemoet komen én het avontuur dat jullie als echtpaar aangaan.

In mijn doen en laten ben ik eerlijk, enthousiast, energiek en soms een beetje gek. Ik woon in Steenbergen, ben in 2020 getrouwd met de liefde van mijn leven en in verwachting van ons eerste kindje.

Naast BABS ben ik werkzaam op de HR afdeling in de regio én met +8 jaar ervaring in eventorganisatie denk ik graag mee met vragen over jullie dag.

Wie weet zien we elkaar bij een kennismaking!

Groetjes, Jessica