gemeente Steenbergen | Kerncoördinatoren helpen u bij initiatieven in de gemeente Steenbergen

Artikel Kerncoördinatoren helpen u bij initiatieven in de gemeente Steenbergen

Heeft u een idee voor uw wijk, buurt of kern? Neem contact op met de kerncoördinatoren

Onze kerncoördinatoren staan in contact met de inwonersraden, maar horen ook zeker graag uw idee voor uw wijk, buurt of kern! Heeft u een idee dat bijdraagt aan het prettig wonen in onze gemeente? En wilt u dit samen met medebewoners uitvoeren? Dan gaan we graag met u in gesprek. Samen gaan we aan de slag om uw idee of initiatief te realiseren.

Even voorstellen:

Chris Methorst

Ik ben Chris Methorst en werk nu ruim vijf jaar voor de gemeente Steenbergen. Ik woon samen met mijn gezin in onze mooie gemeente. Als aanspreekpunt voor de stadsraad en dorpsraden van Steenbergen, Welberg en Kruisland sluit ik aan bij de vergaderingen, beantwoord ik vragen en maak ik verbindingen tussen mensen en projecten. Zo werken we samen aan de leefbaarheid in de kernen.


Foto Chris Methorst

Sigrid Noordijk

Mijn naam is Sigrid Noordijk, ik ben in juli 2021 gestart als kerncoördinator voor Dinteloord, De Heen en Nieuw-Vossemeer. Ik kom uit Bergen op Zoom en ben al een tijdje bekend in de gemeente Steenbergen. Hiervoor werkte ik als coördinerend buurtsportcoach. Nog maar net gestart als kerncoördinator staan al heel wat mooie projecten op me te wachten. Ik kijk ernaar uit om inwoners te helpen de goede ideeën die zij hebben voor hun kern uit te voeren.

foto Sigrid Noordijk

We horen graag van u! Stuur een e-mail naar samen@gemeente-steenbergen.nl of bel:
Heeft u een idee voor Dinteloord, De Heen of Nieuw-Vossemeer? Bel met Sigrid op 06 - 15281342
Heeft u een idee voor Steenbergen, Welberg of Kruisland? Neem contact op met Chris via 06 - 40641286

Bent u op zoek naar financiële ondersteuning? Bekijk dan de mogelijkheden van het initiatievenfonds.