Reclame plaatsen

Wilt u reclame-uitingen plaatsen in uw gemeente

Dat kan! Door de gehele stad zijn er 2-zijdige reclameborden op A0 formaat geplaatst rondom lichtmasten. U kunt via Event Support Holland uw uiting in de borden laten plaatsen. Event Support Holland verzorgt het plaatsen, onderhouden en verwijderen van uw reclame in de borden. Indien gewenst kunt u ook het drukwerk door hen laten verzorgen.

Event Support Holland plaatst de affiches voor vaste termijnen; de reclame wordt voor een periode van minimaal één en maximaal twee weken verhuurd. De affiches worden uiterlijk binnen 3 dagen na beëindiging van een evenement of activiteit verwijderd.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Event Support Holland
Tel: 0348 689362
Fax: 0348 689262
Email: info@eventsupportholland.nl
Website: www. eventsupportholland.nl

Lichtmastreclame

Ondernemers uit de gemeente Steenbergen die interesse hebben om hun bedrijf(activiteiten) via een reclame-uiting kenbaar te maken kunnen gebruik maken van lichtmastreclame aan één of meerdere lichtmasten. De gemeente Steenbergen stelt hiervoor lichtmasten beschikbaar door de gehele gemeente. Lichtmastreclame stimuleert de naamsbekendheid van een ondernemer en wordt mede gebruikt als verwijzing naar betreffende onderneming.
De exploitatie van de lichtmastreclame is uitbesteed aan het Nationaal Publiciteits Bureau (NPB).
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Nationaal Publiciteits Bureau
Tel: 023 5384844
Fax: 0235 385114
Email: info@n-p-b.nl
Website: www.n-p-b.nl 

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig