Bedrijfsvestiging mogelijkheden

Overweegt u uw onderneming in gemeente Steenbergen te vestigen? Of bent u al in Steenbergen gevestigd maar denkt u aan verhuizen? Dan komen wij graag met u in contact.

Wij kunnen u informeren over de vestigingsmogelijkheden in gemeente Steenbergen. Als gemeente faciliteren en informeren wij ondernemers graag bij de zoektocht naar een nieuwe bedrijfslocatie. U kunt contact opnemen met de bedrijfscontactfunctionaris, Sven Langenberg. Sven Langenberg kunt u bereiken op de telefoonnummers 14 0167 en per mail via s.langenberg@gemeente-steenbergen.nl.

Bedrijfsontwikkelgronden

Bedrijventerrein Reinierpolder

Langs de snelweg A4 breiden wij bedrijventerrein Reinierpolder uit met het project Reinierpark. De gronduitgifte is reeds gestart. Alle gewenste informatie zoals prijzen, kavelgrootte, bestemmingen en dergelijke kunt u vinden op de website www.reinierpark.com.

Ook kunt u contact opnemen met onze bedrijfscontactfunctionaris, Sven Langenberg. Hij is te bereiken op de telefoonnummers 14 0167 en per mail via s.langenberg@gemeente-steenbergen.nl

AFC Nieuw Prinsenland

Het bedrijventerrein AFC Nieuw Prinsenland in Dinteloord is speciaal opgericht voor bedrijven uit de Agrofood en biobased sector. Het terrein is erop gericht symbiose en synergie te realiseren. Naast het beschikbaar stellen van bedrijfsgronden wordt ook een groot glastuinbouwgebied ontwikkeld. De gemeente steunt en faciliteert deze ontwikkeling. Mocht u meer informatie over deze ontwikkeling wensen kunt u via de website www.nieuwprinsenland.nl alle informatie en contactgegevens vinden.

Bedrijventerrein

Binnen de gemeente Steenbergen zijn diverse bedrijventerreinen. In de stad Steenbergen zijn Reinierpolder I, II en Reinierpark de grootste terreinen voor bedrijven. Dinteloord biedt plaats aan bedrijventerrein Molenkreek en AFC Nieuw Prinsenland. Bij regionale makelaarskantoren en de bekende vastgoedwebsites worden bestaande bedrijfspanden te koop en te huur aangeboden.

Winkelgebieden

Gemeente Steenbergen heeft twee geclusterde winkelgebieden. In het centrum van Steenbergen en Dinteloord. Beide winkelgebieden zijn de uitgelezen locaties om uw detailhandelonderneming te beginnen. Voor meer informatie komen wij graag met u contact. U kunt ons bereiken via 14 0167.

Opties

Deel deze pagina: