Artikel Toegankelijkheid

De gemeente Steenbergen besteedt veel aandacht aan toegankelijkheid en het gebruiksgemak van de website. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken.

Webrichtlijnen

De website van de de gemeente Steenbergen voldoet nog niet aantoonbaar aan de Europese standaard EN 301 549. In 2018 heeft de gemeente Steenbergen een nieuwe website ontwikkeld. Er is echter nog geen toegankelijkheidsonderzoek gedaan naar de gehele website. Deze zal naar verwachting plaats vinden einde 2018. Via deze pagina houden wij u op de hoogte.

Melding van ontoegankelijkheid

Heeft u om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt, laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren. Beschrijf in uw melding in ieder geval het probleem en neem de link naar de desbetreffende pagina op.

Wij kunnen uw melding beter beoordelen wanneer u aanvullend ook aangeeft welk besturingssysteem u gebruikt, welke browser software u heeft, of u instellingen heeft aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware of spraakherkenningssoftware gebruikt.

Uw melding zal in onderzoek genomen worden en u wordt op de hoogte gesteld van de beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast. U kunt uw melding mailen aan info@gemeente-steenbergen.nl.