Meldpunt Zorg en Overlast

Maakt u zich zorgen om een familielid, kennis of buurtgenoot? Ziet u dat iemand problemen heeft en hulp nodig heeft, maar daar zelf niet om vraagt? Neem dan contact op met het Meldpunt Zorg & Overlast van de GGD West-Brabant.

Hulp vragen

Het kan zomaar gebeuren dat u te maken krijgt met iemand die problemen heeft en zelf geen hulp vraagt. Of misschien veroorzaakt iemand overlast en vermoedt u dat er meer aan de hand is. U wilt de situatie graag veranderen, maar weet niet waar u moet beginnen. Dan kunt u contact opnemen met de GGD West-Brabant. Zij werken in de hele regio West-Brabant samen met onder andere huisartsen, maatschappelijk werk, woningbouwverenigingen, gemeente, MEE, sociale teams, verslavingszorg, GGZ en bemoeizorg.

Na uw berichtje verzamelt de GGD informatie over uw melding, ze gaan op zoek naar betrokken hulpverleners en proberen, zo snel mogelijk, voor de gemelde persoon de beste zorg of hulp in te schakelen.

Contactgegevens

Wilt u een melding maken? Dat kan via Meldpunt@ggdwestbrabant.nl , 076 - 528 22 61 of op de website van de GGD West-Brabant

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig