WhatsApp

U kunt bij de gemeente Steenbergen uw vraag ook stellen via WhatsApp. Het nummer dat we voor WhatsApp hebben ingesteld is: 06-12692399.  Logo Whatsapp

We zijn u graag van dienst. Dit 06-nummer is enkel bereikbaar via  Whatsapp; bellen en/of sms'en is niet mogelijk.

Bereikbaarheid

De gemeente Steenbergen is bereikbaar via WhatsApp van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur. Wij proberen dan z.s.m. en uiterlijk binnen 24 uur te antwoorden op uw vraag.

Ons Telefonisch Informatie Punt reageert tijdens onze openingstijden binnen vier uur op uw vraag en zorgt dat u binnen 24 uur een antwoord heeft.

Privacygevoelige informatie

We delen geen privacygevoelige informatie via WhatsApp. We maken in zo'n geval graag een belafspraak of nodigen u uit op het gemeentehuis. Het is aan u of u privacygevoelige informatie met ons deelt.  Via WhatsApp voert u een één op één gesprek met onze medewerkers. Zij vragen eventueel naar uw adresgegevens, maar niet naar verdere persoonsgegevens. De gemeente slaat het gesprek op voor coaching en evaluatie, uw naam en telefoonnummer slaan we niet op. Uw mobiele telefoon slaat de gegevens uit het gesprek op, let er op dat sommige apps op uw telefoon toegang hebben tot deze informatie.

In het privacy-beleid van WhatsApp valt te lezen dat bij elke gebruiker de contacten en contactmomenten van elk account worden bewaard. Berichten blijven ten minste dertig dagen op de servers van WhatsApp en daarmee ook van Facebook staan. Hoewel berichten inhoudelijk worden versleuteld, is het iets om rekening mee te houden.

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig