Wie komt er volgens u in aanmerking voor een compliment?

Elke inwoner kan in aanmerking komen voor een compliment tijdens Chapeau! U kunt o.a. denken aan vrijwilligers van verenigingen en instellingen, mantelzorgers, medewerkers van non profit-organisaties, of het onderwijs, maar ook aan talentrijke en succesvolle sporters, alsmede aan ondernemers en medewerkers van bedrijven die zich onderscheiden, b.v. door hun maatschappelijke betrokkenheid. Ook andere inwoners die iets betekenen voor onze samenleving komen in aanmerking. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. De categorieën zijn Kunst & Cultuur, Sport, Sociaal en Economie.

logo Chapeau

Uw suggesties zijn van harte welkom! Tot uiterlijk 1 augustus kunnen kandidaten worden doorgeven aan Marjolijn Beens, via chapeau@gemeente-steenbergen.nl, of 0167 - 543 321.

Vermeld s.v.p. behalve de naam ook altijd de woonplaats van de betrokkenen, zo mogelijk ook de leeftijd(en), maar boven alles natuurlijk de reden waarom zij volgens u in aanmerking komen voor een pluim.

Let wel: wanneer u iemand voordraagt, betekent dit niet automatisch dat deze persoon, groep of organisatie ook daadwerkelijk wordt gekozen. Uit alle aanmeldingen wordt namelijk door vertegenwoordigers van alle kernen een keuze gemaakt.

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig