Nieuwsbericht Werkzaamheden parkeerterrein gemeentehuis

Gepubliceerd op: 14 januari 2020 10:30

Sinds 15 december rijdt buurtbus 213 naar het gemeentehuis. Hiervoor is een tijdelijke voorziening aangebracht op het parkeerterrein aan de voorzijde. Vanaf maandag 20 januari gaat de aannemer aan de slag om op dezelfde plek de definitieve opstapplaats aan te leggen. Daarom zal op vrijdag 17 januari de ruimte op het parkeerterrein al worden afgezet. Voor de werkzaamheden is meer ruimte nodig dan wat nu is aangeduid. We willen u zodoende vriendelijk verzoeken om op vrijdag 17 januari niet te parkeren op het middendeel van het parkeerterrein.

En zoals eerder aangekondigd, gaan we ook aan de slag met het parkeerterrein zelf. Hierbij worden in elk geval de parkeerplaatsen teruggebracht die zijn ingenomen door halte. Ook zullen er wat andere verbeteringen uitgevoerd worden. Deze werkzaamheden vinden later plaats.