gemeente Steenbergen | Werkzaamheden milieustraat Steenbergen

Nieuwsbericht Werkzaamheden milieustraat Steenbergen

Gepubliceerd op: 29 oktober 2021 12:30

De milieustraat aan de Van Andelstraat in Steenbergen gaat op de schop. Dit gebeurt in verschillende fases. In de week van 1 november wordt er een nieuwe grote put geplaatst op de rijbaan. De inrit en uitrit van de milieustraat zijn hierdoor moeilijk bereikbaar. De werkzaamheden duren de hele week.

De rijbaan van de vrachtwagens wordt in deze week ingezet als in- en uitrit voor de inwoners. Omdat deze inrit en uitrit niet berekend zijn op de normale stroom van de bezoekers kunnen er lange wachtrijen ontstaan. De gemeente Steenbergen adviseert om op een later moment de spullen weg te brengen.

Verandering

Om meer ruimte te maken voor de bezoekers die hun afval komen brengen, wordt de milieustraat zelf aangepakt. De afvalcontainers worden verplaatst waardoor het makkelijker wordt het afval uit de auto's en aanhangers te halen en in de juiste bak te gooien. Door de verbouwing moet de milieustraat ruimer en overzichtelijker worden. De werkzaamheden zijn eind 2021 afgerond.