gemeente Steenbergen | Werkzaamheden milieustraat Steenbergen

Nieuwsbericht Werkzaamheden milieustraat Steenbergen

Gepubliceerd op: 01 september 2021 09:05

De milieustraat wordt mooier, groter en effici├źnter. Om dit mogelijk te maken, gaat de milieustraat op de schop. Dit gebeurt in verschillende fases. Op woensdag 1 september start de aannemer met de eerste voorbereidingen bij de milieustraat aan de Van Andelstraat in Steenbergen.

Bij de werkzaamheden op 1 september wordt eerst gestart met werkzaamheden op de gemeentewerf naast de milieustraat. De bezoekers van de milieustraat hebben hier geen last van. De milieustraat is gewoon bereikbaar en is open tijdens de normale openingstijden.

Verandering

Om meer ruimte te maken voor de bezoekers die hun afval komen brengen, wordt de milieustraat zelf aangepakt. De afvalcontainers worden verplaatst waardoor het makkelijker wordt het afval uit de auto's en aanhangers te halen en in de juiste bak te gooien. Door de verbouwing moet de milieustraat ruimer en overzichtelijker worden.

Planning

De werkzaamheden zijn eind 2021 afgerond. Mogelijk is de milieustraat in de tussentijd een aantal keren moeilijker bereikbaar. Hierover worden inwoners op tijd geïnformeerd via de gemeentelijke informatiepagina, Facebook en Instagram van de gemeente Steenbergen.

Openingstijden

De gemeente Steenbergen zoekt uit of andere openingstijden bij de nieuwe milieustraat passen. Hierover zijn inwoners in maart gevraagd om mee te praten. Er wordt nu bekeken welke openingstijden gewenst zijn. In het najaar is hierover meer bekend.