Nieuwsbericht Werkzaamheden in het gemeentehuis

Gepubliceerd op: 28 mei 2018 09:20

Op vrijdag 1 juni is het gemeentehuis zoals gebruikelijk van 8.30 tot 12.00 uur geopend, in de ontvangsthal worden dan wel voorbereidingen getroffen voor de afscheidsreceptie van de wethouders Cors Zijlmans, Cor van Geel en Marijke Vos, later die dag.

Wij proberen de overlast van deze werkzaamheden voor u natuurlijk zo beperkt mogelijk te houden, maar kunnen waarschijnlijk niet helemaal voorkomen dat u hiervan enige hinder ondervindt bij uw bezoek aan het gemeentehuis. Het spreekt voor zich dat uw privacy altijd gewaarborgd is en blijft.

Alvast bedankt voor uw begrip en ook รบ bent vanzelfsprekend van harte welkom op de afscheidsreceptie, die om 16.00 uur begint. De deur van het gemeentehuis staat dan open voor iedereen die graag persoonlijk afscheid wil nemen van de drie vertrekkende wethouders. De receptie duurt tot 17.15 uur, aansluitend is er een speciaal afscheidsprogramma. Ook dat is voor iedereen vrij toegankelijk.

Graag tot ziens!