Nieuwsbericht Wegwerkzaamheden fietspad en trottoir de Wipstraat en de Kapelaan Kockstraat

Gepubliceerd op: 08 augustus 2019 08:20

Begin juli hebben we wegwerkzaamheden aan de rijbaan van de Wipstraat en de Kapelaan Kockstraat uitgevoerd. Na de rijbaan zijn nu het fietspad en het trottoir aan de beurt, deze worden opnieuw bestraat. Dit betekent dat we de 'oude' bestrating eerst moeten opbreken om vervolgens de nieuwe bestrating aan te brengen. A&M Infra bv zal de werkzaamheden voor ons uitvoeren.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden worden in vier fases uitgevoerd. Maandag 19 augustus beginnen we met het openbreken van de bestrating. We verwachten op 27 september de werkzaamheden af te ronden, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Verkeersregeling

Verkeer op de rijbaan kan via één strook de straat passeren.. Fietsers en voetgangers worden naar het fietspad of trottoir aan de andere zijde van de weg geleid.

Aan de kant van de Welberg zullen parkeervakken aangelegd worden, om deze parkeervakken aan te kunnen leggen zal er gedurende de werkzaamheden één rijstrook afgesloten worden. Het verkeer wordt dan  geregeld met tijdelijke stoplichten

Toegang tennisvereniging, fitnesscentrum en zwembad

De toegangswegen naar de tennisvereniging, fitnesscentrum en zwembad zal in een aantal ochtenden van 06.30 uur tot 09.00 uur afgesloten zijn. We voeren de werkzaamheden daar vroeg in de ochtend uit, om de overlast van de bezoekers tot een minimum te beperken. Deze afsluitingen worden minimaal één week van te voren met vooraankondigingborden aangegeven.

Vragen en/of meer informatie

Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met uitvoerder van A&M Infra meneer Braaksma via 0622495707 of met de gemeente via 14 0167.