gemeente Steenbergen | Wegafsluitingen tijdens de Vuelta in Steenbergen en Dinteloord

Nieuwsbericht Wegafsluitingen tijdens de Vuelta in Steenbergen en Dinteloord

Gepubliceerd op: 03 augustus 2022 15:50

Het zal u niet zijn ontgaan: La Vuelta raast door onze gemeente in het Jubileumjaar! De laatste Nederlandse etappe raast op zondag 21 augustus tussen 15:00 en 15:35 door Dinteloord en Steenbergen, Daarna gaan de renners door over de Brabantse Wal richting Breda. Het is uniek dat de Ronde van Spanje in Nederland begint. Dit gebeurde slechts één keer in 2009. Hoe bijzonder is het dat de derde etappe dan ook onze prachtige gemeente aandoet. Dit vieren we met een weekend vol activiteiten voor alle leeftijden.

De route door Dinteloord en Steenbergen loopt via de via de Noordlangeweg, Steenbergseweg, Dinteloordseweg, Rondweg Oost en de Halsterseweg. Het parcours is afgesloten tussen 13:00 en 17:00 uur.