Nieuwsbericht Voortgang werkzaamheden fietspad en trottoir de Wipstraat en de Kapelaan Kockstraat

Gepubliceerd op: 19 september 2019 08:45

Begin juli hebben we wegwerkzaamheden aan de rijbaan van de Wipstraat en de Kapelaan Kockstraat uitgevoerd. Na de rijbaan zijn nu het fietspad en het trottoir aan de beurt, deze worden opnieuw bestraat. Dit betekent dat we de 'oude' bestrating eerst moeten opbreken om vervolgens de nieuwe bestrating aan te brengen. A&M Infra bv zal de werkzaamheden voor ons uitvoeren. Maandag 19 augustus zijn zij begonnen met deze werkzaamheden.

Voortgang werkzaamheden

Er zijn al een hoop werkzaamheden afgerond, zo hebben we de drempel aangepast, zijn de parkeervakken aan de rechterzijde (komende vanuit Steenbergen) afgerond en zijn ook het trottoir en fietspad aan deze zijde helemaal afgewerkt.

Parkeervakken Wipstraat Berm onder viaduct Wipstraat

Planning werkzaamheden

De komende tijd moeten er nog een aantal werkzaamheden worden uitgevoerd. Het fietspad aan de linkerzijde (komende vanuit Steenbergen) moet nog worden opengebroken en vervolgens opnieuw worden bestraat. Hier is A&M Infra bv mee gestart op 16 september.
Naar verwachting zijn alle werkzaamheden afgerond op 4 oktober (dit is afhankelijk van de weersomstandigheden).

Werkzaamheden Wipstraat

Verkeersregeling

Fietsers vanuit de Welberg worden gevraagd om, net voorbij de drempel, over te steken en via het fietspad aan de andere zijde te fietsen. Auto's kunnen enige hinder ondervinden van het werkverkeer, maar kunnen wel passeren.

Toegang tennisvereniging, fitnesscentrum en zwembad

We brengen een tijdelijke noodweg aan met kunststof rijplaten, zodat de tennisvereniging, het fitnesscentrum en het zwembad bereikbaar blijven. De brughoofden aan beide zijde van de brug zullen voor 09.00 uur aangepakt worden om de overlast tot een minimum te beperken.

Vragen en/of meer informatie

Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met uitvoerder van A&M Infra meneer Braaksma via 0622495707 of met de gemeente via 14 0167.

Voortgang wipstraat