gemeente Steenbergen | Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwsbericht Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst

Gepubliceerd op: 23 december 2021 14:30

De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Steenbergen wordt, op maandagavond 3 januari, zo goed mogelijk online nagebootst. Iedereen die wil, kan inloggen om elkaar de beste wensen over te brengen én mee te praten over het afgelopen en het nieuwe jaar. Ook is er een live-uitzending op SLOS TV.

Zoals gebruikelijk houdt burgemeester Van den Belt ook tijdens deze feestelijke interactieve editie zijn nieuwjaarstoespraak, met ter afsluiting een digitaal proost-momentje. ,,Om samen het glas te heffen op een voorspoedig 2022." Het jaaroverzicht
ontbreekt al evenmin en voor de muzikale omlijsting tekenen Jan van de Velde en Martine Westenbroek uit Nieuw-Vossemeer, onder meer bekend van "Cultuur in het kerkje".

Het programma en de live-uitzending beginnen om 19.30 uur. Inloggen om mee te doen aan de online nieuwjaarsbijeenkomst kan vanaf 19.15 uur. Wie binnenkomt, krijgt eerst even tekst en uitleg over de digitale mogelijkheden om actief deel te nemen.

Actuele informatie over de nieuwjaarsbijeenkomst en de inloggegevens zijn te vinden op www.gemeente-steenbergen.nl/nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst