gemeente Steenbergen | Sportdag Jubileumjaar voor alle scholieren in de gemeente Steenbergen

Nieuwsbericht Sportdag Jubileumjaar voor alle scholieren in de gemeente Steenbergen

Gepubliceerd op: 10 juni 2022 12:15

Een van de hoofdactiviteiten van het jubileumjaar is een sportdag voor alle scholieren in de gemeente Steenbergen. Deze dag is bedoeld voor zowel de negen basisscholen als voor de leerlingen van 't Ravelijn. De gemeente Steenbergen wil daarmee laten zien dat het in mei en juni de sportiefste gemeente van ons land is. Het sportfeest speelt zich af op drie verschillende dagen (13, 14 en 15 juni) en wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers uit het Genootschap van de Meermin.

Sportdag basisscholen

Op maandag 13 juni zijn de groepen 7 en 8 van alle basisscholen in de gemeente aan de beurt. Bij zwembad De Meermin gaan ze met elkaar de strijd aan op het gras én in het water.
De leerlingen van 't Ravelijn zijn op dinsdag 14 juni te vinden in en rondom zwembad de Meermin. Op woensdag 15 juni gaan alle overige groepen (1 t/m 6) sporten. Deze groepen zijn te vinden in Kruisland, Dinteloord of Steenbergen. Iedereen laat zich van zijn sportiefste kant zien tijdens het spelen van 10 spellen.

Aanmoedigen

Kom iedereen aanmoedigen om de beste prestatie neer te zetten. Papa's, mama's, opa's, oma's, broers, zussen en andere fans zijn van harte welkom.