gemeente Steenbergen | Splinternieuwe website voor het Jubileumjaar 2022!

Nieuwsbericht Splinternieuwe website voor het Jubileumjaar 2022!

Gepubliceerd op: 01 juni 2021 07:00

In 2022 is het feest hier in Steenbergen: 750 jaar Steenbergen en 25 jaar één gemeente.

De afgelopen maanden is er in de hele gemeenschap hard gewerkt aan de programmering van dit bijzondere jaar. Nieuwsgierig naar al het moois dat ons te wachten staat? Kijk dan op de splinternieuwe website www.steenbergen2022.nl.

Op de website staat alle informatie over het jubileumjaar en het jubileumboek. Ontdek er de historie van Steenbergen in een overzichtelijke tijdlijn, bekijk wat er nu al op het gevarieerde voorlopige activiteitenprogramma staat, lees meer over het indrukwekkende jubileumboek en maak kennis met de stichting, het Genootschap en de partners. Samen gaan zij er voor zorgen dat 2022 een prachtig jaar wordt om niet te vergeten.

Website online

De Stichting Jubileumjaar 2022 heeft in samenwerking met Lyfter de website gemaakt die vanaf vrijdag 28 mei online is. Bewoners en bezoekers van de gemeente Steenbergen kunnen hier alle informatie over het jubileumjaar vinden. Sergei van Lyfter: "Als webbureau in het hartje van Steenbergen voelen we ons natuurlijk betrokken bij de gemeente. Er was daarom ook geen moment twijfel: we maken voor Stichting Jubileumjaar Steenbergen 2022 een awesome website. Op basis van het logo en de huisstijl die we hebben gekregen, zijn we aan de slag gegaan met een webdesign. We wilden een site maken die aan de webrichtlijnen voldoet, om zo voor iedereen toegankelijk te zijn, maar natuurlijk voornamelijk aanvoelt als een feestje."

Blijf op de hoogte

De komende maanden wordt er nog hard gewerkt aan de programmering en activiteiten. Zo kunnen nog steeds bestaande evenementen zich aanmelden die graag een verbinding leggen met het jubileumjaar 2022. Hun evenement zal dan ook vermeld worden op de website en worden gefaciliteerd waar mogelijk. Daarnaast wordt door het Genootschap samen met de gemeenschap de komende tijd nog hard gewerkt aan de al bekende evenementen. Nieuwe informatie wordt uiteraard gedeeld op www.steenbergen2022.nl en de eigen facebookpagina

Jubileumwebsite