Nieuwsbericht September is cultuurmaand in onze gemeente

Gepubliceerd op: 03 september 2019 10:25

Dit weekend is de cultuurmaand September weer gestart in onze gemeente. Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert het Platform Kunst & Cultuur, met behulp van de gemeente Steenbergen, in deze maand de cultuurmaand voor alle inwoners en bezoekers.

Gedurende de hele maand vinden in bijna alle kernen extra culturele activiteiten plaats. Muziek, toneel, dans, een expositie: het is allemaal te vinden in de gemeente Steenbergen! Zo is er Volharding on Tour, een reeks concerten die steeds op een andere locatie met een ander muziekgezelschap plaatsvindt. Ook Open Monumentendag op 14 september is onderdeel van het programma, zie www.openmonumentendag.nl. Alleen op deze dag biedt de Suikerunie de mogelijkheid de monumentale bestuurskamer en het machinemuseum in de fabriek met een rondleiding te bezoeken.

Extra bijzonder is dat de Cultuurmaand en de activiteiten allemaal georganiseerd worden door vrijwilligers. Ruim 15 verenigingen en organisaties met tientallen vrijwilligers zijn deze maand actief om bezoekers en deelnemers te ontvangen, te vermaken en in beweging te zetten.

Benieuwd naar het programma? Bekijk dan snel alle activiteiten!

Cultuurmaand 2019