gemeente Steenbergen | Save the Date - informatieavond 'Steenbergen aardgasvrij' op dinsdag 12 juli

Nieuwsbericht Save the Date - informatieavond 'Steenbergen aardgasvrij' op dinsdag 12 juli

Gepubliceerd op: 24 juni 2022 10:55

Op dinsdag 12 juli van 19.30 tot 21.00 uur organiseert de gemeente Steenbergen een informatieavond met als thema 'Steenbergen aardgasvrij'. U bent van harte welkom op het gemeentehuis, Buiten de Veste 1 in Steenbergen. Inloop is vanaf 19.00 uur.

Waar gaat deze informatieavond over?

Het klimaat verandert. Het wordt steeds warmer op aarde en er komen steeds vaker hevige regenbuien voor. Om de klimaatverandering tegen te gaan moeten we de uitstoot van broeikasgassen verminderen. In Nederland is afgesproken dat we daarom in 2050 geen aardgas meer gebruiken om onze huizen te verwarmen, om te koken en om te douchen.

Alle gemeenten in Nederland, dus ook de gemeente Steenbergen, moeten een 'Transitievisie Warmte' maken. Deze visie geeft meer inzicht in de kansen en mogelijkheden voor het isoleren en het op een duurzame manier verwarmen van alle huizen en andere gebouwen in onze gemeente. Vorig jaar hebben we gewerkt aan de Transitievisie Warmte Fase 1. Nu werken we aan de tweede fase. Hier vertellen wij u graag meer over.

Aanmelden informatieavond

U kunt zichzelf aanmelden voor de informatieavond via bit.ly/aardgasvrijstb. Lukt het niet om uzelf online aan te melden? Dan kunt u bellen met de gemeente: 14 0167. Wij helpen u graag!

Wilt u de informatieavond graag volgen, maar kunt u niet aanwezig zijn? Dan kunt u de informatieavond ook volgen via lokale omroep de SLOS en het Youtube-kanaal van deze omroep.