gemeente Steenbergen | Rookmelders voor inwoners met een kleine beurs

Nieuwsbericht Rookmelders voor inwoners met een kleine beurs

Gepubliceerd op: 07 juli 2022 10:00

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om een rookmelder te hebben op elke verdieping van je huis. Het maakt niet uit of je in een koop- of huurhuis woont.

Woningstichtingen verstrekken deze rookmelders aan hun huurders. Eigenaren van koopwoningen moeten deze melders zelf aanschaffen. De gemeente Steenbergen heeft besloten eigenaren van een koopwoning met een kleine beurs tegemoet te komen. Zij ontvangen gratis twee rookmelders. Het gaat om inwoners met een inkomen tot maximaal 120% van het bijstandsniveau. Er zijn twee voorwaarden:

• Je dient in het bezit te zijn van een koopwoning.
  • Je inkomen mag maandelijks niet hoger zijn dan € 1777,00 voor een gezin of samenwonenden en € 1244,00 voor een alleenstaande (ouder).

Voldoe je aan de voorwaarden dan kun je de melders ophalen op een één van deze locaties:

• De Ontmoetingswinkel, Kaaistraat 30, 4651 BP Steenbergen ( op maandag gesloten).
  • Speelgoedbank, Zuideinde, 4671 BK Dinteloord. Iedere woensdag open van 10.00-16.00 uur.