gemeente Steenbergen | Oekraïense vluchtelingen ontvangen fietsen

Nieuwsbericht Oekraïense vluchtelingen ontvangen fietsen

Gepubliceerd op: 17 mei 2022 16:05

Onlangs werden zes nieuwe fietsroutes binnen het gebied van Waterpoort gelanceerd. Toen mocht Petra Wevers van KrachtigBuiten ook een mooie cheque van €1.000,00 in ontvangst nemen.
Met deze mooie cheque worden fietsen gedoneerd aan Oekraïense vluchtelingen van alle leeftijden in het Waterpoort-gebied, waaronder de gemeente Steenbergen.

Fietsen overhandigd aan vluchtelingen

Petra Wevers heeft op vrijdag 13 mei samen met wethouder Esther Prent een bezoek gebracht aan de vluchtelingenopvang aan de Vestinghlaan in Steenbergen. Tijdens dit bezoek zijn er fietsen voor jong en oud overhandigd aan de vluchtelingen. Ook ontvingen ze een reparatie set en een fietspomp.

Gevoel van vrijheid

Voor Petra Wevers is fietsen het gevoel van vrijheid en dat wil zij ook meegeven aan Oekraïense vluchtelingen. Esther Prent omarmt het initiatief met beide handen. "Ik hoop dat de vluchtelingen met het gebruik van de fietsen een aangenamer verblijf hebben. We hebben een prachtige gemeente met mooie fietsbestemmingen. Ik hoop dat ze hier de komende tijd extra van kunnen genieten".

Fietsen voor Oekrainse vluchtelingen