gemeente Steenbergen | Nominaties Sportverkiezingen 2022

Nieuwsbericht Nominaties Sportverkiezingen 2022

Gepubliceerd op: 17 mei 2022 09:40

Terug van weggeweest: de Sportverkiezingen van de gemeente Steenbergen. Speciaal in dit feestelijke jubileumjaar worden de verkiezingen weer georganiseerd.
Op dit moment is het mogelijk om inwoners te nomineren in meerdere categorieën. De uitreiking is op 2 juli 2022.

De categorieën

De Sportverkiezingen kent deze editie zeven categorieën en een speciale aanmoedigingsprijs.
Wie wordt in dit jubileumjaar Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent, Sportsenior, Unieke sporter en Vrijwilliger/Trainer van het jaar en wie verdient de aanmoedigingsprijs?

Nominaties

Het is mogelijk om in elke categorie iemand te nomineren die in de afgelopen 5 jaar een prestatie van formaat heeft neergezet. Dit kan tot en met 5 juni. Op 2 juli, tijdens het Sportfestival, worden de winnaars bekend gemaakt.
Esther Prent, wethouder sport, kijkt uit naar de Sportverkiezingen: "In de gemeente Steenbergen wordt volop gesport. We hebben echt veel talent in onze gemeente, zowel topsporters, amateursporters en kampioenen. Maar aan vrijwilligers ontbreekt het ook zeker niet. Het is geen makkelijke klus om iemand te nomineren, of uiteindelijk tot winnaar uit te roepen. We hebben volop kanshebbers! Ik wens de jury alvast heel veel succes. Maar tot die tijd zijn vooral de inwoners aan zet. Ken je dus iemand die een sportprijs verdient, nomineer hem of haar. Ik kijk uit naar de uitreiking."

Kijk op www.steenbergen2022.nl voor het nominatieformulier en meer informatie.