Nieuwsbericht Nog steeds samen tegen corona

Gepubliceerd op: 22 juli 2020 14:45

𝐍𝐨𝐠 𝐬𝐭𝐞𝐞𝐝𝐬 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐧 𝐜𝐨𝐫𝐨𝐧𝐚

"Als gemeente volgen wij het nieuws over de corona-ontwikkelingen op de voet. Wij maken ons zorgen over de ontwikkelingen in Europa, Nederland, met name Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant en daarmee ook in Steenbergen. Het aantal besmettingen stijgt. Daarom wil ik ook nu nog eens de oproep doen aan iedereen: houd je aan de corona maatregelen! Houd je aan de 1,5 meter afstand, was je handen regelmatig, laat je testen als je lichte verkoudheidsklachten hebt en blijf thuis als je koorts hebt. Laten we de vrijheid die we met elkaar hebben verdiend behouden door ons goed aan de regels te houden!

Ook zullen we als gemeente nauwlettend toezien op evenementen waar momenteel vergunningsaanvragen lopen. Organisatoren moeten een β€˜coronaproof’ plan inleveren voordat de vergunning kan worden verleend. We zijn met organisatoren in overleg, maar er zijn nu nog geen vergunningen verleend voor evenementen dit jaar. Ook met de horeca ondernemers houden wij nauw contact over het veilig openhouden van alle horecagelegenheden.”

Wilma Baartmans, loco-burgemeester

Β