Nieuws coronavirus

Op deze pagina vindt u informatie van de gemeente Steenbergen over het coronavirus.

Inwoners

Ondernemers

Eenvoudige taal en anderstaligen

Culturele instellingen en (sport)verenigingen

Noodverordening

Meer informatie

Actuele informatie over het coronavirus vindt u op: 

Vragen

Heeft u vragen over het coronavirus? U kunt terecht bij het publieksinformatienummer 0800-1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur).

Comeback corona de kop indrukken

De toename van het aantal besmettingen met Covid-19 is ronduit verontrustend. De cijfers liegen er niet om: het coronavirus is bezig aan een "comeback". De tweede golf dreigt ons land te overspoelen en om het tij te keren, zullen we net als eerder dit jaar alle zeilen moeten bijzetten. We hebben al een keer bewezen corona terug te kunnen dringen, dus waarom zouden we het virus nu z'n gang laten gaan?

23 september 2020 11:10

Drukte in teststraten GGD

De testraten op corona van de GGD kampen met grote drukte, daardoor kan de GGD niet garanderen dat mensen binnen 48 uur getest kunnen worden en moeten mensen vaak lang wachten of ver reizen.

10 september 2020 15:20

Kabinet staat stil bij maatregelen tegen verspreiding corona

Minister-president Mark Rutte en Minister Hugo de Jonge hebben op 1 september in een persconferentie de stand van zaken over het coronavirus gedeeld. Zo gaven zij aan waar we nu, ongeveer een half jaar na het begin van de uitbraak, staan. Verder stonden zij stil bij wat we doen om een tweede golf voor te blijven.

02 september 2020 09:25