Nieuws coronavirus

Burgemeester Van den Belt sluit parkeerplaats in Dinteloord af

Vanavond is de parkeerplaats bij het sportpark in Dinteloord afgesloten om verdere samenscholingen en dus de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. “Indien nodig stellen we ook op andere plaatsen in onze gemeente een toegangsverbod in”, zegt burgemeester Ruud van den Belt. ”Bijna iedereen doet zijn best om deze crisis te bestrijden. Voor de kleine groep die dit niet doet geldt: tot hier en niet verder!”

29 maart 2020 16:25

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland - update 23 maart

Het kabinet heeft aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.

23 maart 2020 21:00

Boodschap burgemeester Van den Belt: Volg de richtlijnen op!

Beste inwoners, Ons sterkste wapen in de strijd tegen het dodelijke coronavirus zijn we zelf. Van levensbelang is echter wel dat we ons allemaal aan de “spelregels” houden en geen enkele risico nemen met deze volksvijand. Anders gaan we de strijd onherroepelijk verliezen.

22 maart 2020 14:35

Wijzigingen Openbaar Vervoer: Plusbus en deeltaxi

Vanwege het coronavirus zien verschillende vervoerders zich genoodzaakt hun dienstregeling aan te passen. Een overzicht van de gevolgen voor het openbaar vervoer in de gemeente Steenbergen.

21 maart 2020 11:20

Burgemeester Van den Belt: Vertrouwen in de kracht van onze samenleving!

Beste inwoners, We leven in bijzondere, onwerkelijke en onzekere tijden, die helaas nog lang niet voorbij zijn. Uit de toespraak van premier Rutte is vanavond duidelijk geworden, dat het coronavirus zeker nog maandenlang onder ons zal zijn.

16 maart 2020 20:40