Nieuwsbericht Nieuwe website Buurtpreventie Steenbergen

Gepubliceerd op: 05 september 2019 11:30

De buurtpreventie van Steenbergen heeft de website ingrijpend vernieuwd! De website is verfrist en opgefleurd met veel foto's. Op  www.buurtpreventiesteenbergen.nl staat nu informatie van alle buurtpreventieteams van Steenbergen, Dinteloord, Welberg, Kruisland en Nieuw-Vossemeer.

Het belang van buurtpreventieteams

Burgemeester Van den Belt vindt buurtpreventie in onze gemeente van groot belang voor het behouden van een prettige en veilige buurt. Steenbergen kent zeer actieve buurtpreventieteams met een groot aantal actieve deelnemers die met grote regelmaat rondes lopen door het teamgebied. Dat schrijft hij in het voorwoord op de nieuwe website van buurtpreventie Steenbergen.

Hier is veel nuttige en actuele informatie te vinden over de acht buurtpreventieteams in onze gemeente, aangevuld met informatie over de wijkagenten, adressen van relevante websites en informatie over de werkzaamheden van de wijkagenten, waar de buurtpreventieteams intensief contact met onderhouden.

Vrijwilligers

Buurtpreventie kan nog meer vrijwilligers gebruiken! Lijkt het u leuk om een keer mee te lopen en  aan te sluiten bij een wijkpreventieteam, meldt u zich dan aan!