Nieuwsbericht Nieuwe digitale informatieborden

Gepubliceerd op: 23 november 2018 11:40

Heeft u de nieuwe digitale informatieborden al gezien? Digitale informatiezuil welkom met datum

Sinds deze week hebben we 3 nieuwe digitale informatiezuilen in onze gemeente, waar we erg blij mee zijn. De  zuilen zijn op drie locaties te vinden aan de invalswegen van Steenbergen en Dinteloord. Het doel van de borden is het geven van informatie aan voorbijrijdende weggebruikers. Ook worden er commerciële boodschappen van lokale ondernemers op getoond.

Drie locaties

Sinds deze week zijn de borden in gebruik. Zodra je Steenbergen binnen rijdt via de Zeelandweg-Oost en de Franseweg, vallen ze dan ook meteen op. De derde zuil staat aan de Steenbergseweg in Dinteloord.

LED-schermen

Met korte teksten en afbeeldingen verschijnen er berichten op de LED-schermen. Het bovenste gedeelte voor aankondigingen, mededelingen, nieuws of calamiteiten. Het onderste gedeelte van de zuil is beschikbaar voor (betaalde) commerciële boodschappen van lokale ondernemers. Eigenaar van de digitale informatiezuilen is Suurland Outdoor BV.

In Nieuw-Vossemeer en Kruisland bleek het plaatsen van digitale informatiezuilen niet haalbaar en zijn plakzuilen beschikbaar.

Heb je vragen over het plaatsen van berichten op de digitale informatiezuilen? Neem dan contact met ons op via communicatie@gemeente-steenbergen.nl.

Digitale informatiezuil welkom