gemeente Steenbergen | Misleidende advertentieverkoop onder naam Gemeente magazine.

Nieuwsbericht Misleidende advertentieverkoop onder naam Gemeente magazine.

Gepubliceerd op: 01 juni 2022 11:35

Er worden in de gemeente Steenbergen ondernemers en inwoners benaderd door een bedrijf dat advertenties verkoopt voor het zogeheten Gemeente magazine. De gemeente Steenbergen is niet betrokken bij dit bedrijf en heeft daartoe ook geen opdracht te gegeven.

Voor onze gemeentegids werken wij uitsluitend samen met LokaalTotaal.
Voor non-profit organisaties is vermelding in deze gids gratis. Daarnaast kunnen zij een betaalde advertentie afnemen. Commerciƫle organisaties kunnen tegen betaling een vermelding en/of advertentie laten opnemen in de gemeentegids.

Staat uw organisatie, vereniging/stichting of bedrijf vermeld in de huidige gemeentegids? Dan ontvangt u binnen enkele weken van LokaalTotaal een e-mail ter controle van de gegevens.
Twijfelt u aan de oprechtheid van hetgeen dat u wordt aangeboden? Meld dit dan bij ons via info@gemeente-steenbergen.nl of bel naar 14 0167.