Nieuwsbericht Meldt u verdachte situaties?

Gepubliceerd op: 08 april 2019 14:00

Onderzoek naar melden drugsafvaldumpingen en wildstroperij

Meldt u verdachte situaties? Drugsproductie, drugsafvaldumpingen en wildstroperij zijn grote problemen in ons buitengebied. Uw meldingen helpen ons met het opsporen van deze criminaliteit. We zijn, samen met de andere gemeenten van de Brabantse Wal, de provincie, Natuurorganisaties en de Wild Beheer Eenheid, een onderzoek gestart om het melden zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Komt u vaak in het buitengebied van onze gemeente, de gemeente Bergen op Zoom of Woensdrecht? Vul dan onze vragenlijst in via deze link. Samen zorgen we dan voor een veiliger en schoner buitengebied.

Doel van het onderzoek

Uiteindelijk willen we het gemakkelijker en zo veilig mogelijk maken om te melden, want u bent de ogen en oren van de handhavers, boswachters en politie. Zo zorgen we samen voor een veiliger en schoner buitengebied.

Wilt u meer informatie over de vragenlijst, hebt u een eigen ervaring die u wilt delen of wilt u een papieren vragenlijst? Dan kunt u contact opnemen via iverhoeven@brabant.nl.