Nieuwsbericht Meewerkstagiaire Communicatie gezocht

Gepubliceerd op: 19 juni 2018 14:55

Op zoek naar een stageplaats binnen een team Communicatie? Vanaf eind augustus/ begin september zijn wij op zoek naar een meewerkstagiaire Communicatie bij de gemeente Steenbergen. Wij kunnen jouw frisse blik, energie en enthousiasme goed gebruiken.

Team Communicatie

Het team Communicatie van de gemeente adviseert de organisatie over de communicatie, we helpen bij projecten en ondersteunen de burgemeester en wethouders. Ons team bestaat uit drie communicatieadviseurs en een senior adviseur, allen vrouwen (maar mannen, voel je welkom!).

Werkzaamheden

Elke dag is anders, we plaatsen berichten op social media, onderhouden contacten met de pers,  en schrijven/redigeren persberichten.  We laten je graag met alle aspecten van ons vak kennismaken. We ontwikkelen zelf ook nog iedere dag. Zo gaan we onze social media kanalen uitbreiden, zijn we bezig met het opzetten van een e-participatieplatform én het doorvoeren van een gemoderniseerde huisstijl.

Heb jij een proactieve houding, ben je flexibel en wil je kennismaken met het communicatievak binnen een gemeente?

Stuur dan een mail met je cv naar communicatie@gemeente-steenbergen.nl, we gaan graag met je in gesprek!