Nieuwsbericht Méér zorgverzekering voor minder geld

Gepubliceerd op: 19 november 2020 16:45

Heeft u een laag inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn?

Maak dan gebruik van de Collectieve Zorgverzekering die de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht samen met zorgverzekeraar VGZ aanbiedt. De gemeente betaalt een gedeelte van uw zorgverzekering en u profiteert van vele extra's. De Collectieve Zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering.
U kiest altijd de zorg die bij u past. Stap nu makkelijk en snel over via www.gezondverzekerd.nl!

Uw voordeel:

• U komt eerder in aanmerking voor deelname omdat de inkomensgrens is verhoogd naar 120% van
  • de bijstandsnorm
  • De gemeente betaalt mee aan uw zorgverzekering en op de aanvullende verzekering.
  • U krijg korting op de basisverzekering.
  • U krijgt ruime vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, fysiotherapie, tandartskosten en de
  • eigen bijdragen Wmo.
  • VGZ accepteert iedereen, zonder medische keuring.
  • Kiest u pakket Compleet met € 0 eigen risico dan is uw verplichte eigen risico ook meeverzekerd.

Kies een pakket dat bij u past

Binnen de zorgverzekering van de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht kunt u kiezen uit 2 pakketten.

• Heeft u weinig zorgkosten dan is VGZ GemeentePakket Compleet een goede keuze.
  • Maakt u vaak gebruik van uw zorgverzekering en heeft u veel zorgkosten kies dan VGZ GemeentePakket Compleet met € 0 eigen risico.

Pakketkeuzes collectieve verzekering

De vergoedingen

Ga naar www.gezondverzekerd.nl en selecteer uw gemeente. Onder "Direct aanvragen" vindt u het volledige vergoedingenoverzicht.

Kom ik in aanmerking?

U komt voor de collectieve zorgverzekering in aanmerking als u een laag inkomen hebt. U hebt een laag inkomen als het bruto gezamenlijk inkomen van u en uw eventuele partner lager is dan de Inkomensgrenzen.

Aanmelden!

U kunt u tot en met 31 december 2020 online aanmelden. Ga naar www.gezondverzekerd.nl, selecteer uw gemeente en meldt u aan. VGZ regelt de opzegging van uw oude zorgverzekering.

Hebt u een vraag?

Neem dan contact op met VGZ. Telefoon: 0900 - 77 99 771 (uw gebruikelijke belkosten)
Op www.gezondverzekerd.nl vindt u het complete vergoedingenoverzicht.

Hebt u hulp nodig bij het digitaal aanmelden?

Vraag familie of vrienden om hulp. In verband met de coronamaatregelen is de dienstverlening van Digipunt / Vraagwijzer aangepast. U kunt niet zomaar binnenlopen. Neem eerst telefonisch contact op.

Inkomensgrenzen:

Inkomensgrenzen collectieve verzekering