gemeente Steenbergen | Méér zorgverzekering voor minder geld

Nieuwsbericht Méér zorgverzekering voor minder geld

Gepubliceerd op: 30 november 2022 00:00

Heeft u een laag inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn?

Maak dan gebruik van de Collectieve Zorgverzekering die de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht samen met zorgverzekeraar VGZ aanbieden. De gemeente betaalt een gedeelte van uw zorgverzekering en u profiteert van vele extra's. De Collectieve Zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering.

U kiest altijd de zorg die bij u past.
Stap nu makkelijk en snel over via www.gezondverzekerd.nl !

Uw voordeel

• De gemeente betaalt mee aan uw zorgverzekering.
  • Tot 20 behandelingen fysiotherapie
  • Tot € 500 vergoeding voor de tandarts en tot € 2500 voor een beugel
  • Tot € 400 te besteden aan gezondheidscursussen om fit te blijven
  • Uw WMO eigen bijdrage wordt vergoed
  • € 0 eigen risico in plaats van € 385 met het VGZ Gemeentepakket

Kies een pakket dat bij u past

Binnen de zorgverzekering van de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht kunt u kiezen uit 2 pakketten.

• Heeft u gemiddelde zorgkosten dan is VGZ GemeentePakket Compleet een goede keuze.

Dit bestaat uit een basisverzekering + een compleet pakket. De maandpremie hiervoor is €194,70, maar de gemeente heeft een bijdrage van €7,50. U betaalt: €187,20.

• Maakt u vaak gebruik van uw zorgverzekering en heeft u veel zorgkosten kies dan VGZ GemeentePakket Compleet met € 0 eigen risico.

Dit bestaat uit een basisverzekering + een compleet pakket + 0 euro eigen risico. De maandpremie hiervoor is €223,60 maar de gemeente heeft een bijdrage van €27,50. U betaalt: €196,10.

De vergoedingen

Ga naar www.gezondverzekerd.nl en selecteer uw gemeente. Onder "Direct aanvragen" vindt u het volledige vergoedingenoverzicht.

Kom ik in aanmerking?

U komt voor de collectieve zorgverzekering in aanmerking als u een laag inkomen hebt. U hebt een laag inkomen als het bruto gezamenlijk inkomen van u en uw eventuele partner lager is dan de Inkomensgrenzen. De inkomensgrenzen vindt u in onze gemeentewinkel.

Aanmelden!

U kunt u tot en met 31 december 2022 online aanmelden. Ga naar www.gezondverzekerd.nl, selecteer uw gemeente en meld u aan. VGZ regelt de opzegging van uw oude zorgverzekering.

Hebt u een vraag?

Neem dan contact op met VGZ. Telefoon: 0900 - 77 99 771 (uw gebruikelijke belkosten)