gemeente Steenbergen | Méér zorgverzekering voor minder geld

Nieuwsbericht Méér zorgverzekering voor minder geld

Gepubliceerd op: 25 november 2021 18:25

Heeft u een laag inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn?

Maak dan gebruik van de Collectieve Zorgverzekering die de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht samen met zorgverzekeraar VGZ aanbiedt. De gemeente betaalt een gedeelte van uw zorgverzekering en u profiteert van vele extra's. De Collectieve Zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering.

U kiest altijd de zorg die bij u past.
Stap nu makkelijk en snel over via www.gezondverzekerd.nl !

Uw voordeel

• U komt eerder in aanmerking voor deelname omdat de inkomensgrens is verhoogd naar 120% van
  • de bijstandsnorm
  • De gemeente betaalt mee aan uw zorgverzekering en op de aanvullende verzekering.
  • U krijg korting op de basisverzekering.
  • U krijgt ruime vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, fysiotherapie, tandartskosten en de
  • eigen bijdragen Wmo.
  • VGZ accepteert iedereen, zonder medische keuring.
  • Kiest u pakket Compleet met € 0 eigen risico dan is uw verplichte eigen risico van € 385 ook meeverzekerd.

Kies een pakket dat bij u past

Binnen de zorgverzekering van de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht kunt u kiezen uit 2 pakketten.

• Heeft u gemiddelde zorgkosten dan is VGZ GemeentePakket Compleet een goede keuze.

Dit bestaat uit een basisverzekering + een compleet pakket. De maandpremie hiervoor is €177,83, maar de gemeente heeft een bijdrage van €7,50. U betaalt: €170,32.

• Maakt u vaak gebruik van uw zorgverzekering en heeft u veel zorgkosten kies dan VGZ GemeentePakket Compleet met € 0 eigen risico.

Dit bestaat uit een basisverzekering + een compleet pakket + 0 euro eigen risico. De maandpremie hiervoor is €207,22 maar de gemeente heeft een bijdrage van €27,50. U betaalt: €179,72.

De vergoedingen

Ga naar www.gezondverzekerd.nl en selecteer uw gemeente. Onder "Direct aanvragen" vindt u het volledige vergoedingenoverzicht.

Kom ik in aanmerking?

U komt voor de collectieve zorgverzekering in aanmerking als u een laag inkomen hebt. U hebt een laag inkomen als het bruto gezamenlijk inkomen van u en uw eventuele partner lager is dan de Inkomensgrenzen.