Nieuwsbericht Méér zorgverzekering voor minder geld

Gepubliceerd op: 27 november 2019 10:00

Heeft u een laag inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn? Dan kunt u gebruik maken van de Collectieve Zorgverzekering die de gemeente Steenbergen samen met zorgverzekeraar VGZ aanbiedt. De gemeente betaalt een gedeelte van uw zorgverzekering en u profiteert van vele extra's.

De Collectieve Zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering en u kunt kiezen uit 2 pakketten. Op de website www.gezondverzekerd.nl  leest u hoe deze pakketten er uit zien en welke mogelijkheden u heeft.

U komt voor de collectieve zorgverzekering in aanmerking als u een laag inkomen hebt. Hiervoor zijn zogenoemende inkomensgrenzen vastgesteld:

Personen in de leeftijd van 18 tot 21 jaar max. bruto inkomen in september 2019
Bent u alleenstaande? € 343,00

Heeft u een partner met wie u gehuwd bent of samenwoont en de kosten van het levensonderhoud

€ 687,00
Personen in de leeftijd van 21 jaar tot de AOW gerechtigde leeftijd max. bruto inkomen in september 2019
Bent u alleenstaande? € 1.374,00

€ 1.963,00
Personen met de AOW gerechtigde leeftijd max. bruto inkomen in september 2019
Bent u alleenstaande? € 1.474,00
€ 2.003,00

Vragen en aanmelden

Voor vragen kunt u contact opnemen met VGZ  (0900 - 77 99 771).

U kunt u tot en met 31 december 2019 online aanmelden. Ga naar www.gezondverzekerd.nl, selecteer gemeente Steenbergen en meldt u aan.

Heeft  u hulp nodig bij het digitaal aanmelden, dan kunt u terecht bij Digipunt Steenbergen, Fabrieksdijk 6 (op dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur)

Collectieve zorgverzekering
Bron: Shutterstock