gemeente Steenbergen | Lintjesregen 2021: Ere wie ere toekomt!

Nieuwsbericht Lintjesregen 2021: Ere wie ere toekomt!

Gepubliceerd op: 20 april 2021 16:40

Traditiegetrouw wordt op de laatste werkdag voor Koningsdag bekendgemaakt aan wie er dit jaar allemaal een Koninklijke onderscheiding is toegekend. Ook deze zogeheten Lintjesregen staat onder invloed van de coronacrisis, maar binnen de geldende beperkingen is het gelukkig wel toegestaan om de lintjes uit te reiken.
Dit gebeurt op maandag 26 april verdeeld over heel de dag, met bij elke uitreiking een zo beperkt mogelijk aantal gasten en volledig coronaproof, in de raadszaal van het gemeentehuis.

Waardering

Burgemeester Ruud van den Belt is trots dat hij namens Zijne Majesteit de Koning ook dit jaar weer meerdere inwoners van onze gemeente in het oranjezonnetje mag zetten. ,,In onze gemeenschap zijn opvallend veel mensen als vrijwilliger actief om voor alle doelgroepen in de samenleving, elk jaar weer, tal van evenementen te organiseren. Veelal doen zij dat achter de schermen, soms bijna onzichtbaar. Onder het motto "ere wie ere toekomt" krijgen juist zulke stille krachten bij de Lintjesregen de waardering die zij verdienen."

Uitzending

De Lintjesregen is maandag 26 april vanaf 11.00 uur voor iedereen live te volgen via de SLOS op Kanaal 41 van Ziggo, kanaal 1402 van KPN, kanaal 804 van Delta en kanaal 12 van Caiway. Raadpleeg voor overige providers het menu van deze providers. De uitzendingen zijn ook te volgen en terug te kijken op www.slos.nl en via het YouTube-kanaal van de SLOS. Op Koningsdag zendt de SLOS ook nog een compilatie uit van de Lintjesregen in de gemeente Steenbergen.