gemeente Steenbergen | Kijk Binnen Bij Bedrijven

Gepubliceerd op: 07 september 2022 13:30

Logo KijkBinnenBijbedrijven
Bedrijven en organisaties kunnen weer aanmelden voor Kijk Binnen Bij Bedrijven
De arbeidsmarkt heeft het zwaar! Bedrijven en organisaties merken dat ook. Er zijn veel vacatures waarbij het niet altijd lukt de juiste match te maken.
Jongeren twijfelen over hun (vervolg)opleiding en kiezen veelal voor een baan elders, omdat ze niet weten wat deze regio ze te bieden heeft.
Dit heeft allemaal invloed op de bedrijvigheid en de (duurzame) arbeidsmarkt in onze regio.

Schouders eronder

Kijk Binnen Bij Bedrijven brengt ondernemers en (jonge) werkzoekenden met elkaar in contact. Daarbij kan het gaan om een leerwerkplek, een stageplaats of een baan.
Door samen onze schouders eronder te zetten en onze krachten te bundelen, creƫren we kansen om de regio op de kaart te zetten. Voor nu en in de toekomst!

Aanmelden

Het is waardevoller dan ooit om je organisatie of bedrijf te laten zien en mensen te motiveren, enthousiasmeren en zich te laten oriƫnteren. Aanmelden kan via www.kijkbinnenbijbedrijven.nl. Dit kan tot uiterlijk 3 oktober 2022. Deelname is geheel kosteloos. Meedoen is ook meeliften op de promotiecampagne (online en outdoor-borden aan de toegangswegen naar onze gemeente). Je bepaalt zelf wie je wilt ontvangen en op welk moment, in de week van 17 t/m 21 oktober 2022.