Nieuwsbericht Isoleeractie gemeente Steenbergen gestart

Gepubliceerd op: 15 januari 2021 13:00

De gemeente Steenbergen houdt samen met het Regionaal Energieloket een actie voor woningisolatie. Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te laten isoleren. Hierdoor blijft de woning koel in de zomer en warm in de winter. Zo helpen we het klimaat en besparen we op de energierekening. Op dinsdag 26 januari 2021 was er een digitale bijeenkomst over de isoleeractie.

Bij deze actie wordt spouwmuurisolatie, vloer-, bodemisolatie en/of isolerend glas aangeboden. Een ervaren isolatiebedrijf uit de regio zorgt voor de uitvoering. Bij de selectie van het bedrijf is gelet op prijs-kwaliteitverhouding en garanties.

Aanmelden voor een gratis informatiegesprek

Tot en met 31 maart 2021 kunnen inwoners van de gemeente Steenbergen zich gratis aanmelden voor een onderzoek naar de mogelijkheden voor hun woning. Dit kan via www.regionaalenergieloket.nl. Na de afspraak stuurt het bedrijf een persoonlijke offerte. Dit is gratis en vrijblijvend.

De online informatiebijeenkomst

Op dinsdag 26 januari 2021 kregen honderden inwoners een warm welkom tijdens de digitale informatieavond over woningisolatie en zitten ze er binnenkort misschien wel warm bij met een geïsoleerd huis!

Wethouder Baartmans: "Wauw, wat een opkomst tijdens de digitale informatieavond over de isolatieactie in de gemeente Steenbergen gisterenavond. Ik had jullie graag persoonlijk welkom geheten, maar helaas werkte de techniek niet mee. Ik wil jullie daarom graag bedanken voor jullie aanwezigheid. Hopelijk zijn jullie enthousiast geworden over het isoleren van uw woning. Aanmelden voor een gratis wooncheck kan nog steeds via https://regionaalenergieloket.nl/. Zo maken we samen de gemeente Steenbergen weer een stukje duurzamer.

Logo energieloket onder elkaar