gemeente Steenbergen | Inspiratieavond “Samen 80 jaar vrij”

Nieuwsbericht Inspiratieavond “Samen 80 jaar vrij”

Gepubliceerd op: 08 februari 2024 10:35

 

Diverse organisaties dragen bij aan het indrukwekkende programma 80 jaar vrijheid. Zij komen dinsdag 27 februari samen in de hal van het gemeentehuis tijdens de inspiratiemarkt "Samen 80 jaar vrij". Zij presenteren hun activiteit(en) en vertellen graag meer over hun organisatie. Zin om langs te komen en geïnspireerd te raken over "Samen 80 jaar vrij"? Kom dan langs tussen 19.00 – 22.00 uur.

Met het platform "Samen blijven(d) Herdenken" wordt er onder andere gewerkt aan een programma voor 80 jaar vrijheid. Diverse organisaties zetten zich in om hier op allerlei manieren en momenten bij stil te staan. Op 27 februari presenteren zij hun plannen. Er zijn ruim 15 organisaties aanwezig.

flyer Inspiratieavond samen 80 jaar vrij

Inspiratie

De hal van het gemeentehuis transformeert zich op 27 februari tot een heuse inspiratiemarkt. Aanwezige organisaties vertellen graag meer over hun bijdrage aan "Samen 80 jaar vrij". Wethouder Remery: "Het is inspirerend om te zien met hoeveel inzet, betrokkenheid en expertise diverse organisaties zich inzetten voor het programma. Ik kijk ernaar uit om deze inspiratie over te brengen naar inwoners, ondernemers, verenigingen en andere belangstellenden. Iedereen is welkom!"

Samenwerking

Naast het presenteren van de verschillende initiatieven en activiteiten, is er ook gelegenheid om elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen. Wilt u graag zelf of met uw vereniging bijdragen aan het programma? Kom dan zeker ook langs. Wie weet ontstaan er mooie samenwerkingen!

Praktische informatie

De inspiratieavond start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Het programma start met gastspreker Willem-Jan Joachems. Aansluitend gaat de inspiratiemarkt open tot 22.00 uur. Op deze markt is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, onder het genot van een hapje en drankje.
Aanmelden kan tot en met 20 februari via herdenken@gemeente-steenbergen.nl.