Nieuwsbericht Hof van Nassau - Het schiet al op!

Gepubliceerd op: 13 september 2018 12:00

Bericht van TanteLouise over voortgang, parkeren en de planning Hof van Nassau:

De nieuwbouw van verpleeghuis Hof van Nassau, met zijn karakteristieke en kleurrijke kadewoningen een parel aan de Steenbergse haven, nadert zijn voltooiing. De bouw loopt voorspoedig en dat betekent dat de werkzaamheden eind oktober - precies volgens plan - kunnen worden afgerond.

Parkeeroverlast

De komende tijd - en er is al een begin gemaakt - worden op het terrein terrassen, wandelpaden en parkeerplaatsen aangelegd. De bestaande parkeerruimte op het bouwterrein komt hierdoor tijdelijk te vervallen. In goed overleg met de gemeente Steenbergen is gezocht naar alternatieven. Uitgangspunt daarbij is dat de omliggende woonstraten zoveel mogelijk worden ontzien. Bouwgroep De Nijs-Soffers vraagt eigen medewerkers hun (bedrijfs-)auto's, indien nodig, te parkeren aan het Havenpad. Ook toeleveranciers en personeel van onderaannemers worden met behulp van bewegwijzering naar diezelfde locatie verwezen.

Spitsuur

Omdat het het tijdens haal- en brengtijden van de school erg druk kan zijn op de Lindenburghlaan, doet de aannemer zijn uiterste best om op deze 'spitsuren' de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Verhuizing

Tegelijkertijd werken ze bij tanteLouise achter de schermen hard om de verhuizing van 120 cliƫnten naar Hof van Nassau mogelijk te maken en zo vlot mogelijk te laten verlopen. Die enorme logistieke operatie vindt plaats in de week van 23 november. Als het eenmaal zover is, bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over Hof van Nassau, aarzel niet en bel naar 0164 730 300 of stuur een e-mail naar info@tantelouise.nl.