gemeente Steenbergen | Hoera, het "Jubileumkindje" is geboren!

Nieuwsbericht Hoera, het "Jubileumkindje" is geboren!

Gepubliceerd op: 13 januari 2022 17:25

Voor de familie van der Bent uit Nieuw-Vossemeer begon het jaar 2022 erg bijzonder. Zij verwelkomden op 1 januari 2022 hun zoontje en broertje Luc. Burgemeester Van den Belt ging vanmiddag graag op kraambezoek bij de eerstgeborene van het jubileumjaar 2022 in de gemeente Steenbergen en kwam uiteraard niet met lege handen.

Voor alle inwoners van de gemeente Steenbergen is het dit jaar feest, want de stad bestaat 750 jaar en de huidige gemeente viert z'n 25-jarig bestaan. Voor de familie van der Bent kwam daar dus nog een extra feestelijke gelegenheid bij door de geboorte van Luc op de eerste dag van het nieuwe jaar.

Kraamvisite

Burgemeester Van den Belt was blij dat hij vandaag op kraamvisite kon, om de ouders te feliciteren en de eerstgeborene van het jubileumjaar te mogen bewonderen. Het gezin ontving hierbij onder meer een jubileumvlag, een slabbetje met het jubileumlogo, bloemen en een cadeaubon voor een professionele fotoshoot. Ook Luc's oudere broertje Sem werd natuurlijk niet vergeten. ,,Luc gaat de geschiedenis in als de eerste baby die in 2022 in onze gemeente ter wereld kwam, daar sta ik graag even op deze manier bij stil", aldus de burgemeester.

Vader Steven en moeder Marleen en hun kindjes maken het goed. Ze vinden het erg speciaal dat Luc de geschiedenis in gaat als het "jubileumkindje" van 2022.

Jubileumkindje