Nieuwsbericht Help drugs uw wijk uit

Gepubliceerd op: 10 oktober 2019 18:45

Een drugspand in uw wijk, dat wil toch niemand? Politie en gemeente, maar ook de Belastingdienst en het Openbaar Ministerie werken hard om georganiseerde criminaliteit aan te pakken. Maar we hebben uw hulp hier ook bij nodig!.

We komen ze overal tegen: in huurhuizen en koopwoningen, in loodsen of gewoon in het open veld, in openbare gebouwen of onder de grond. Zeg dus nooit: dat gebeurt in mijn buurt niet. De ervaring leert ons anders. De overheid werkt hard om onze leefomgeving veilig te houden, want achter dit soort drugspanden zit een wereld van criminaliteit. Mede dankzij oplettende burgers boeken we successen, maar uw hulp blijft belangrijk. Uiteindelijk bent u de ogen en oren in de wijk.

Veilige leefomgeving

Veiligheid is een groot goed. Hoe fijn is het als u veilig over straat kunt, kinderen zonder angst kunnen spelen en u ongestoord uw werk kunt doen? Hier zijn we met z'n allen verantwoordelijk voor: overheden, ondernemers én inwoners. Helaas liggen er toch gevaren op de loer. En soms zijn deze dichterbij dan we ons realiseren. Het is dus belangrijk dat we met z'n allen alert zijn om onze omgeving veilig te houden. En dat proberen we dan ook.

Meld Misdaad Anoniem

Heeft u het vermoeden dat er in uw wijk iets niet klopt, maar durft u dat niet meteen zelf bij ons te melden? Ga dan niet zelf op pad, maar meldt dit via Meld Misdaad Anoniem. Hier kunt u veilig en volledig anoniem melding maken. De politie, maar ook gemeenten en andere overheden gaan met de meldingen aan de slag. Ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl voor meer informatie.

Logo week van de veiligheid