gemeente Steenbergen | Gratis webinar natuurinclusief wonen

Nieuwsbericht Gratis webinar natuurinclusief wonen

Gepubliceerd op: 07 november 2022 15:20

De gemeente Steenbergen doet mee aan het project Natuur in de Wijk. Een van de doelen van het project is om bewoners, architecten, bouwers, woningcorporaties en ontwikkelaars te informeren en enthousiasmeren over natuurinclusief wonen. Natuurinclusief wonen is een belangrijke oplossing voor de achteruitgang van biodiversiteit in de stad. Onder andere inbouw nestkasten, speciale dakpannen waar vogels in kunnen nestelen, klimplanten en daktuinen dragen bij aan een omgeving die aantrekkelijk is voor veel diersoorten.

Om praktische tips over natuurinclusief wonen onder uw aandacht te brengen organiseren we dit gratis webinar. Het webinar wordt online gehouden op 8 december om 20.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Het webinar richt zich op het natuurinclusief inrichten van bestaande tuinen en woningen maar ook op nieuwbouw en intensieve renovatie,

Paul van Hoof is ecoloog bij Natuurbalans en zal tijdens de sessies meer vertellen over natuurinclusief wonen. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen. Kom je niet uit Steenbergen, maar wil je wel graag meer weten over natuurinclusief wonen? Dan ben je ook van harte welkom om aan te sluiten bij de sessie.

Mussen onder het dak
Fotograaf: Bert Houkes