gemeente Steenbergen | Gratis cadeaubonnen om energie te besparen

Nieuwsbericht Gratis cadeaubonnen om energie te besparen

Gepubliceerd op: 19 november 2021 13:05

Wil je kleine aanpassingen aan je huis doen om energie te besparen? Dat kan vanaf nu gratis! De gemeente Steenbergen heeft voor haar inwonerscadeaubonnen van €70,00. Hiermee kunnen bij lokale bouwmarkten of via een webshop kleine energiebesparende producten gehaald worden, zoals ledlampen en radiatorfolie.

De cadeaubonnen kunnen vanaf 16 november 2021 worden aangevraagd via regionaalenergieloket.nl/steenbergen/cadeaubon.

Verdeling

In totaal zijn er 1234 cadeaubonnen met een waarde van € 70,00 per stuk. Hiervan zijn 813 cadeaubonnen beschikbaar voor huurders en 421 cadeaubonnen voor eigenaren van een koopwoning. Voor de cadeaubonnen geldt op is op.

Besteden

De cadeaubonnen zijn te besteden bij lokale bouwmarkten of via een webshop. Op de website regionaalenergieloket.nl/steenbergen staat welke winkels dit zijn en welke producten er gekocht kunnen worden. Hierbij kan gedacht worden aan ledlampen, radiatorfolie of een waterbesparende douchekop.

Vergoeden

De cadeaubonnen zijn een onderdeel van de Regeling Reductie Energieverbruik Woningen, de RREW, waar de gemeente Steenbergen gebruik van maakt. Met het RREW-budget kunnen gemeenten eenvoudige energiebesparende maatregelen vergoeden voor huurders en woningeigenaren.

Duurzaam huis