Nieuwsbericht Glasvezel in Dinteloord, de allerlaatste kans

Gepubliceerd op: 22 mei 2019 14:50

Glasvezel buitenaf voerde de afgelopen maanden een glasvezelcampagne in zes dorpen in de Brabantse Walgemeenten en Halderberge. Om glasvezel te kunnen aanleggen, moest voor 6 mei minimaal 35% van de inwoners van elk dorp een glasvezelabonnement afsluiten. In vijf van de zes dorpen, De Heen, Kruisland, Lepelstraat, Nieuw-Vossemeer en Stampersgat is het gelukt. Zij krijgen glasvezel. In Dinteloord kwamen onvoldoende aanmeldingen binnen. Om toch tot de 35% te komen, krijgen inwoners daarom tot 27 mei de tijd om zich alsnog aan te melden.

Nog even op een rijtje het belang en de voordelen van glasvezel:

  1. Met glasvezel bent u klaar voor de toekomst. De capaciteit van de huidige koper- of coaxkabel is beperkt. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan en is klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen.
  2. Met glasvezel heeft iedereen een eigen aansluiting. U hoeft uw verbinding met niemand te delen waardoor de kans op storingen of digitale spitsuren nihil is.
  3. Meerwaarde op uw huis. Een glasvezelaansluiting zorgt vaak voor een meerwaarde op uw woning.

Aanmelden

U meldt zich aan door een abonnement af te sluiten bij één van de vijf dienstaanbieders: Caiway, CBizz, Delta, Fiber of Helden van Nu. Kom langs bij het lokale verkooppunt Vandenhil.com op de Westzijstraat 2 in Dinteloord. Zij adviseren u graag en helpen u met het afsluiten van een abonnement. Of ga naar de website van Glasvezel buitenaf: brabantsewalenhalderberge.glasvezelbuitenaf.nl.