gemeente Steenbergen | Geslaagde feestmiddag huwelijksjubilarissen

Nieuwsbericht Geslaagde feestmiddag huwelijksjubilarissen

Gepubliceerd op: 17 oktober 2022 14:05

Afgelopen vrijdag werd de feestmiddag voor huwelijksjubilarissen gehouden. De bruidsparen vierden daar hun 60-, 65- en 70-jarig jubileum. 18 paren hebben genoten van het gezellige programma, met onder meer optredens van theatergroep d'Ouwe Stukke en tonprater Peter van der Maas.

Na de welkomsttoespraak van de burgemeester was er ook nog een speciaal felicitatielied voor de huwelijksjubilarissen, waarin werd teruggeblikt op de jaren dat zij elkaar het ja-woord gaven in 1952, 1957 en 1962.

Uiteraard kwam de inwendige mens ook niks tekort en werden de pauzes benut voor persoonlijke gesprekjes met de diamanten, briljanten en platina bruidsparen door burgemeester Van den Belt en wethouder Remery. Zij gaven de bruidsparen als aandenken een glassculptuur van hun eigen kern mee, als cadeautje en blijvende herinnering. We kijken weer terug op een mooie middag waarin iedereen genoten heeft!

Huwelijksjubilarissen